Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Луганщині артобстрілом пошкоджено залізницю

Четвер, 9 жовтня 2014, 11:01

У Слов’яносербському районі Луганської області артилерійським обстрілом пошкоджено залізницю - припинено рух поїздів.

Про це в четвер повідомляє голова Луганської ОДА Геннадій Москаль.

Він зазначає, що з 13.00 до 20.00 терористи обстрілювали 92-у бригаду Збройних сил України в районі міста Щастя та села Нижньо-Тепле Станично-Луганського району,

Бойовики, стріляючи з боку села Весела Гора, намагалися зруйнувати міст через річку Сіверський Донець. Жертв та руйнувань немає.

З 6.00 до 20.00 терористи періодично обстрілювали місто Попасна та село Чернухино Попаснянського району. Жертв та поранених немає.

Поблизу села Райгородка Новоайдарського району диверсійно-розвідувальна група бойовиків відібрала автомобіль у місцевого мешканця.

На 60-му кілометрі Донецької залізниці біля перегону Сентянівка-Шипилове Слов’яносербського району внаслідок артилерійського обстрілу пошкоджено 25 метрів залізничної колії. Тимчасово припинено рух поїздів.

Минулого вівторка п’ятеро військовослужбовців військової частини 0264 зайшли в приміщення Луганської ТЕС у місті Щастя й насильно забрали з собою двох машиністок ТЕС, яких запідозрили у злочинах.

Луганська ОДА нагадує, що військові формування не мають функцій правоохоронних органів, не можуть утримувати осіб, а всіх затриманих за підозрами протягом трьох годин зобов’язані передати в місцеві органи МВС чи СБУ. Відповідне звернення направлене міністру оборони Гелетею.

До підрозділів міліції на контрольованій Україною території продовжують надходити заяви про злочини, скоєні в так званій "ЛНР".

Зокрема, в Луганську озброєні бойовики забрали з офісу місцевого ТОВ "Агентство безпеки "Тайфун" бронежилети, захисні каски, газові балончики, гумові кийки, переносні та стаціонарні радіостанції та мобільні телефони.

На автостоянці по вулиці Совєтській у Луганську злочинці заволоділи двома легковими автомобілями банку "Форум".

Крім того, надходять заяви про викрадення майна, розбійна напади та зникнення людей.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування