Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Путіна заявили, що "вибори" відбулися і Київ має їх визнати

Неділя, 2 листопада 2014, 16:08

"Вибори" в ДНР і ЛНР відбулися, і Київ "зобов'язаний визнати" їх результати.

Таку думку висловив перший заступник голови комітету Держдуми у справах громадських об'єднань і релігійних організацій Михайло Маркелов ("Єдина Росія").

На його думку, "вже зараз можна з упевненістю сказати, що вибори в Донецькій і Луганській народних республіках відбулися", і вони є по суті продовженням "процесу легітимізації влади в ДНР і ЛНР, розпочатого на референдумі в цих регіонах в травні".

Разом з тим, зазначив парламентарій, залишається відкритим питання визнання підсумків "виборів" київською владою.

"Київ зобов'язаний визнати результати виборів. І якщо до недавнього волевиявлення громадян в Україні (26 жовтня) багато запитань як з організації, так і по проведенню виборів, в тому числі це стосується численних зафіксованих порушень, то до ДНР і ЛНР ніяких претензій у цьому плані немає", - переконаний Маркелов.

Також депутат розраховує на "об'єктивну оцінку виборів з боку європейців", адже "зараз саме в Донбасі вирішується питання війни і миру".

Єдинорос переконаний, що "легітимізація влади в Донбасі призведе до якісно інших відносин з Росією, в тому числі в плані економічного співробітництва та допомоги, якого так потребують в Новоросії". 

ТАСС

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування