"Опозиційний блок" не схвалює псевдовибори бойовиків

Понеділок, 3 листопада 2014, 22:51

"Опозиційний блок" не схвалює псевдовибори в "ДНР" і "ЛНР".

Про це заявила кандидат у депутати від "Опозиційного блоку" Наталія Королевська в ефірі програми "Свобода слова" на ICTV.

"Безумовно, ми їх не схвалюємо. І вважаємо, що ці вибори не вирішать глобальної проблеми, яка сьогодні є: як людям пережити цю зиму (...), як не померти від голоду і холоду, як відновити інфраструктуру і повернути туди державність українську", - сказала вона.

Королевська зазначила, що це питання, "на які сьогодні необхідно в першу чергу шукати відповіді і ухвалювати рішення".

Як відомо, 2 листопада на територіях Донбасу, окупованих терористами, провели "вибори" ДНР і ЛНР.

ООН, ЄС і США заявили, що не визнають результатів даного "​​волевиявлення".

У Росії ж вибори бойовиків визнали

За даними "екзит-полу", проведеного представниками терористів на "виборах" в ДНР, перемогу здобув самопроголошений прем'єр Олександр Захарченко. За даними представника "ЦВК ДНР" Захарченко набрав 81,37% голосів.

При цьому кандидат на посаду "глави ДНР" Олександр Кофман набрав 9,73%, Юрій Сивоконенко - 9%. Таким чином всього проголосували 100,1% виборців.

Президент України Петро Порошенко заявив, що так звані "вибори" в окупованих районах Донецької та Луганської областей не мають нічого спільного з волевиявленням людей і грубо порушують мінські домовленості.

Він також зазначив, що ініціює скасування закону про особливості місцевого самоврядування в окремих районах Донеччини та Луганщини

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування