У Донецьк прибувають російські військові, які маскуються під місцевих - Тимчук

Вівторок, 4 листопада 2014, 08:36

У Петровський район Донецька прибувають військові російської армії, переодягнені під місцевих, у форму з нашивками "ДНР".

Такі дані групи "Інформаційний спротив" повідомляє Дмитро Тимчук у Facebook уранці 4 листопада.

"У Петровський район Донецька прибувають підрозділи армії РФ, переодягнені у форму місцевого "ополчення" з нашивками "ДНР", - пише він.

"Протягом останньої доби прибуло близько 15 критих вантажівок із озброєнням і боєприпасами і до 100 осіб особового складу", - стверджує Тимчук.

За його даними, "місцевим бойовикам передано наказ російського командування за жодних умов не вступати у контакт із військовослужбовцями РФ, які прибувають".

"Одночасно російським військовим, які перебувають на Донбасі, доведено наказ про заборону розголошення "інформації про переміщення військових підрозділів". Заборонено називати номери частин, їх назви, склад, постійне місце дислокації, типи й види військової техніки, яка є на озброєнні", - заявляє Тимчук.

"Також російським військовослужбовцем запропоновано вступати в контакти з місцевими бойовиками й жителями винятково у випадку крайньої необхідності", - пише він.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News