ЗМІ: Дерев'янко виступав благодійником разом з банком Юри Єнакієвського

Вівторок, 4 листопада 2014, 10:57

Фірма депутата Юрія Дерев’янка - НВП "Енерготехнології" виступила співзасновником благодійної організації "Фонд підтримки вітрильного спорту" разом з банком "ТК Кредит" депутата від Партії регіонів Юрія Іванющенка та його партнера Івана Аврамова.

Про це повідомляють Наші Гроші з посиланням на джерело у Державній фіскальній службі.

Цей фонд відомий благодійною підтримкою яхт-клубу Оболонь (була подарована яхта), також представник фонду Антон Соломко входить до президії Вітрильної федерації України (ВФУ).

ВФУ очолює Василь Гурєєв, який до 2000 року був міністром машинобудівництва України, а потім народним депутатом трьох скликань.

Дерев’янко заснував фірму "Енерготехнології" разом з донькою екс-міністра Вірою Гурєєвою.

За даними "Дзеркала тижня", Юрій Дерев’янко і Василь Гурєєв раніше були причетні до групи фірм ("Арт-мастер", "3-Т"), які останніми роками разом з концерном ЄДАПС контролювали роботу державних реєстрів Міністерства юстиції, у тому числі ЄДР. Міністр юстиції часів Януковича Олена Лукаш заявляла, що держава витратила на послуги цих фірм $400 млн.

Дерев’янко з 2012 року є народним депутатом і на позачергових парламентських виборах 26 жовтня переміг на мажоритарному окрузі у Івано-Франківській області, будучи висуванцем від партії "Воля".

Пізніше  Дерев’янко забрав партію "Воля", провів зїзд і вирішив йти на місцеві вибори окремо від Самопомочі, з якою партія потрапила до ВР.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування