Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Донбасі створюють "армію" з росіян і найманців, а також "спецслужби"

Середа, 5 листопада 2014, 09:41

Росіяни створюють на Донбасі спецслужби й намагаються підпорядкувати місцевих бойовиків єдиному командуванню.

Про це пише Дмитро Тимчук із "Інформаційного спротиву" у Facebook.

"Завершено розгортання передових елементів прихованої системи управління російсько-терористичними військами на Донбасі. Усі роботи виконувалися винятково російськими фахівцями", - пише він.

Також, за даними ІС, "на заключному етапі перебуває розгортання самого угруповання російсько-терористичних військ – закінчується перекидання сил і засобів (в основному артилерія й бронетехніка) у флангові райони (на північ Луганської області, а також у район н.п. Тельманово)".

"Російське військове керівництво у взаємодії з підрозділами ФСБ РФ на Донбасі докладає суттєвих зусиль для підпорядкування окремих місцевих бандформувань єдиному командуванню", - зазначає Тимчук.

"Фактично під виглядом т.зв. "Армії Новоросії" на окупованих територіях створено угруповання російських військ, яка складається з підрозділів армії РФ і російських найманців, у яке включено окремі місцеві бандформування для другорядних і демонстраційних дій", - заявляє він.

"У складі даних бандформувань, крім місцевих терористів, також перебувають російські найманці", - наголошує Тимчук.

Крім того, активно вдосконалюють системи постачання даного угруповання.

"Створюються перевалочно-розподільні бази, пункти збору й ремонту бойової техніки, накопичення матеріально-технічних ресурсів (Луганськ, Сніжне, Макіївка, Новоазовськ). Запаси боєприпасів і палива розосереджені по районах оперативного призначення російських військ, частина передається безпосередньо місцевим бойовикам", - пише Тимчук.

"Сформовано єдиний центр управління ФСБ РФ на окупованій території, який складається із фахівців різних напрямків (контррозвідка, "антитерор" для боротьби з проукраїнським партизанським рухом і українськими диверсійно-розвідувальними групами, проведення інформаційно-психологічних операцій)", - стверджує він.

"Групі ФСБ поставлено завдання в короткий термін сформувати відповідні "спецслужби Новоросії", - заявляє Тимчук.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування