Савченко назвала імена ще двох її викрадачів

Середа, 5 листопада 2014, 16:04

Адвокати зустрілися з українською льотчицею Надією Савченко, яка міститься в одиночній камері в СІЗО і повідомляють, що вона назвала імена ще двох осіб, які брали участь в її викраденні.

Про це в Twitter повідомляють адвокати.

"Зустрілися з Надією Савченко. Її утримують у одиночці. Настрій у неї бойовий і рішучий, планує в п'ятницю бути на суді", - пише Микола Полозов.

"Надія назвала імена ще двох осіб, які брали участь в її викраденні. Це такі собі бізнесмен Карякін та Володимир Громов", - повідомляє він.

Полозов вказав, що нові дані про викрадачів Савченко захист направить до правоохоронних органів України для провадження у вже порушеній кримінальній справі.

Марк Фейгін зазначає, що адвокати підписали останні документи у Савченко для отримання статусу депутата українського парламенту.

Адвокат також нагадує, що в інституті Сербського не була проведена психологічна екпертиза:

"Минулого четверга четвер, в інституті Сербського пройшла комісія перед її випискою. Це був єдиний експертний захід із нею".

У свою чергу речник українського МЗС Євген Перебийніс повідомив, що Вірі Савченко, сестрі Надії, безпідставно відмовлено у в"їзді до Росії:

Вірі Савченко,сестрі Надії, відмовлено у в"їзді до #РФ Безпідставне рішення,чергове порушення прав Надії Допомагаємо Вірі повернутися додому

— Yevhen Perebyinis (@YPerebyinis) November 5, 2014

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування