У Донецькій області комісія не може визначити нового депутата

Середа, 5 листопада 2014, 17:20

Через півтора тижня від дня проведення виборів, в 59-му окрузі не можуть установити результати виборів.

Так, станом на середу, оброблено 82,88% протоколів.

Там іде боротьба межу заступником комбата Добровольчого українського корпуса Валентином Маньком й самовисуванцем, мером Курахово Сергіэм Сажком, якого підтримує бізнесмен Ринат Ахметов.

Як розповів "Українській правді" депутат з Донецької областы Єгор Фірсов, днями ЦВК розпустив старий склад окружної комісії й призначив новий.

"Один з кандидатів почав оскаржувати рышення ЦВК на створення нової комісії. І от поки він оскаржив, ситуація застопорилася", - сказав він.

"Раніше окружна комісія хоч якось працювала, а зараз взагалі не може працювати, тому підрахунок голосів затягується", - пояснив Фірсов.

Крім того, як Фірсов написав у своєму Facebook, "регіонали", на чолі з опонентом, мером Курахово влаштовували свавілля на ділянках і до сьогоднішнього дня кошмарять ОВК".

"Зараз проблеми виникли й з ЦВК. Куратор Донецької області з ЦВК Олександр Шелестов, він же ставленик колишнього режиму, відмовляється обробляти документи й наполягає на перерахуванні голосів на ділянках, де перемогу одержав Манько", - також зазначив Фірсов.

Він пояснив, що округ розділився, у Курахово люди більше підтримували Сажка, а в інших районах округу люди віддали більше голосів за Манька.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування