Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

РНБО: За минулу добу ніхто з бійців не загинув

Четвер, 6 листопада 2014, 12:52

Інтенсивність обстрілів позицій сил АТО за останню добу не зменшилася.

Про це повідомив речник РНБО Андрій Лисенко.

"Найбільшу активність ворог проявляв на Донецькому напрямку. Бойовики обстріляли з мінометів, гранатометів та іншої стрілецької зброї позиції в районі н.п. Піски, Мар'їнка, Авдіївка, Тарамчук, Новокалинове, Орлівка, Майорськ", - повідомив Лисенко.

Він повідомив, що на Дебальцевському напрямку терористи з мінометів та гранатометів обстріляли наші позиції в районі н.п. Дебальцеве, Ленінське, Вуглегірськ, Кам'янка, Орлово-Іванівка.

На відрізку між Волновахою та Маріуполем бойовики обстріляли з мінометів, гранатометів та іншої стрілецької зброї позиції сил АТО біля Старогнатівки, Новоласпи, Гранітного.

"Під Луганськом з артилерії та стрілецької зброї терористи обстріляли наші позиції біля н.п. Вільхове та Старий Айдар. На Первомайському напрямку обстріляно наші позиції біля н.п. Чорнухине, Міус, Фрунзе, Кримське, Золоте та Гірське", - повідомив він.

Лисенко підкреслив, що в усіх випадках, коли Збройні сили мають підтверджену інформацію про розташування вогневих точок терористів, "наші артилеристи відкривають вогонь на ураження".

"Зокрема, у районі н.п. Волноваха та Піски було знищено ДРГ противника, біля н.п. Фрунзе знищено 2 мінометних розрахунки терористів", - повідомив він.

"За минулу добу загиблих серед українських військових немає, поранено 9 військовослужбовців", - розповів він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...