Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Переговори щодо створення коаліції: to be continued

Четвер, 6 листопада 2014, 17:33

Переговори щодо створення коаліції продовжаться найближчої суботи, заявляє голова виборчого штабу партії "Блок Петра Порошенка" Віталій Ковальчук.

Про це він повідомив журналістам після переговорів у четвер, передає "Інтерфакс-Україна".

"На суботу, 8 листопада, на 13.00 заплановане наступне засідання робочої групи. Зауважу, що усім політсилам, учасникам консультацій, роздані вже напрацьовані рекомендації для залучення до обговорення і якісної роботи", - зауважив представник "Блоку Петра Порошенка".

Ковальчук вважає, що переговори щодо створення коаліції відбуваються в нормальному темпі.

Політик зауважив, що у процесі обговорення відчувається, що між учасниками консультацій у ході дискусій збільшилася кількість точок дотику, натомість відходять питання, щодо яких виникали тертя.

"Ми нормально просуваємося, у нас уже чотири політичні сили ("Блок Петра Порошенка", "Народний фронт", "Самопоміч" та Радикальна партія Олега Ляшка)", - сказав він.

Кандидат у народні депутати від "Блоку Петра Порошенка" також підтвердив, що представники ВО "Батьківщина" пообіцяли долучитися до переговорів у суботу.

Водночас один із переговорників від "Самопомочі" Єгор Соболєв заявив: "Обережно можна сказати, що в нас виходить об'єднуватися навколо ідей". 

 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...