ЦВК визнала Бакуліна та Литвина обраними до нової Ради

Неділя, 9 листопада 2014, 16:12

Центральна виборча комісія визнала обраними ще 7 депутатів Верховної Ради за результатами позачергових парламентських виборів в одномандатних виборчих округах.

Так, згідно з рішенням ЦВК, визнані переможцями самовисуванець Андрій Білецький (командир полку патрульної служби міліції особливого призначення "Азов" ГУ МВС в Київській області) по округу №217 в Києві та Євген Бакулін (екс-глава правління Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України") по округу №106 в Луганській області.

По округах Житомирської області визнані обраними самовисуванці, чинні парламентарі від групи "Суверенна європейська Україна" Володимир Литвин і Віктор Развадовський (№65 і №67).

Також офіційно визнані переможцями Юрій Левченко від партії "Всеукраїнське об'єднання "Свобода" в окрузі №223 в Києві, Ярослав Дубневич від партії" Блоку Петра Порошенко" в окрузі №120 у Львівській області (депутат Ради від УДАР Віталія Кличка") і самовисуванець Валерій Писаренко в окрузі №168 Харківської області (парламентарій від фракції Партії регіонів).

Всього ЦВК визнав обраними по одномандатних округах вже 167 депутатів, залишилося оголосити ще 31.

Як відомо, раніше глава ЦВК Михайло Охендовський заявив, що результати голосування по мажоритарній складовій ЦВК зможе встановити у встановлений законом строк не у всіх одномандатних округах, що зумовлено рішеннями суду про перерахунок голосів на виборчих дільницях в низці округів.

Разом з тим встановити результати парламентських виборів за пропорційною складовою ЦВК планує увечері в понеділок, 10 листопада.

Українські новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News