Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЦВК довірила підсумки виборів у "проблемному" окрузі ГПУ та МВС

Неділя, 9 листопада 2014, 17:23

Центральна виборча комісія просить Генеральну прокуратуру та  МВС перевірити достовірніть виборчої документації за підсумками голосування у багатомандатному окрузі №50 (Красноармійськ, Донецька обл.).

Відповідне рішення ЦВК ухвалила 9 листопада на підставі заяви представника партії "Народний Фронт" у комісії Леоніда Ємця.

ЦВК отримала заяву про невідповідність даних на офіційному сайті ЦВК з протоколами про підсумки голосування з 23 дільниць округу №50. Після перевірки даних протолоков з привезеними до ЦВК представниками окружкому встановлено відповідність протоколів з 4 дільниціь та невідповідність - з 19.

"Ухвалено рішення відправити gравоохоронцям примірники протоколів з 19 дільниць, надані окружкомом і Ємцем для перевірки та прийняття відповідних заходів у разі виявлення підстав для цього," - зазначили у ЦВК. 

Раніше ЦВК звернувся до ГПУ та МВС з проханням перевірити справжність виборчої документації окружкому №50 за результатами голосування в одномандатному окрузі.

Також ЦВК зобов'язав окружком в окрузі №50 повторно підрахувати голоси виборців на 16 дільницях округу по мажоритарній складовій виборів, однак дане рішення було скасовано постановою Вищого адміністративного суду.

Українські новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування