Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутатів Держдуми РФ зберуть на нараду в анексованому Криму

Понеділок, 1 грудня 2014, 08:16

Спікер Держдуми Росії Сергій Наришкін 1 грудня прибуває з робочою поїздкою до Криму.

Як повідомляє прес-служба Держдуми РФ, у ході поїздки Наришкін проведе нараду на тему "Законодавче забезпечення подальшої інтеграції Республіки Крим і міста федерального значення Севастополь у правовий простір Російської Федерації".

У засіданні візьмуть участь депутати Держдуми – члени комітетів із конституційного законодавства й державного будівництва, з цивільного, кримінального, арбітражного й процесуального законодавства, а також представники Наукової ради з правотворчості при голові Держдуми.

Крім того, згідно з повідомленням, заплановано зустрічі з керівництвом Криму, а також засідання Кримського відділення Російського історичного товариства, яке буде присвячено підготовці видання "Історії Криму".

Як відомо, наприкінці лютого - початку березня 2014 року перекинуті з Росії й кримських баз Чорноморського флоту Росії війська без розпізнавальних знаків окупували Кримський півострів.

16 березня в АРК незаконно провели так званий "референдум", за результатами якого Росія "включила" півострів до свого складу.

Ні Україна, ні Європейський союз, ні США не визнали дане голосування і вважають, що Росія анексувала Крим.

"Крим. Реалії"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування