Ярош, Береза, Філатов і Ко створюють у парламенті "Укроп"

Вівторок, 2 грудня 2014, 12:53

Депутати Дмитро Ярош, Андрій Білецький, Борислав Береза, Борис Філатов і Володимир Парасюк створюють опозиційне об'єднання у Верховній Раді за назвою "Укроп".

Як розповів "Українській правді" Береза, у цю групу можуть увійти й ті представники коаліції, яким не подобається нинішній стан справ.

Пізніше Береза уточнив, що Білецький ще не ухвалив рішення про входження у групу "Укроп".

"Створюється парламентська опозиція – так і називається "Укроп", українська опозиція. На даний момент до нас стали приходити люди з коаліції, які також зацікавлені у входженні в цю групу, бо вони не задоволені тим, що зараз відбувається", - сказав він.

Їхні імена депутат розкривати не став, сказавши лише: "Багато людей із "Народного фронту" і БПП".

Береза підтвердив, що Ярош, Білецький, Філатов і Парасюк разом із ним увійдуть у цю групу: "Так, точно, це 100%".

"Досить, поки досить (імен)", - сказав він, відзначивши, що його колеги просили поки не поширювати інформацію.

За словами Берези, у групу вже готові увійти більше 10 осіб, тоді як необхідно щонайменше 19-ть. "Буде, найближчим часом буде, я гадаю", - сказав він.

Як відомо, Ярош і Береза – члени "Правого сектору". Білецький – колишній командир полку "Азов". Парасюк – активіст Майдану, який став відомим після гарячого виступу в центрі столиці наприкінці лютого, коли погрожував лідерам тодішньої опозиції подальшими протестами, якщо Віктор Янукович не піде з посади президента.

Філатов – права рука голови Дніпропетровської ОДА Ігоря Коломойського, бізнесмен і в минулому журналіст. Він пройшов у парламент теж як самовисуванець, у фракцію "Блоку Петра Порошенка" (БПП) входити в останній момент відмовився.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування