Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Донецький аеропорт: домовилися про евакуацію жертв, там загинув офіцер РФ

Середа, 3 грудня 2014, 08:18

Підрозділи бойовиків, які брали участь у штурмі Донецького аеропорту, відведено вглиб бойових порядків для відновлення боєздатності.

Про це повідомляє депутат Верховної Ради й організатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук вранці 3 грудня у Facebook.

"У ході переговорів українських військових з терористами й росіянами було досягнуто домовленість про взаємну евакуацію вбитих і поранених. Однак північніше цієї ділянки обстріли із застосуванням артилерії тривають", - повідомляє він.

За даними групи ІС, "серед терористів, які загинули в боях за Донецький аеропорт 1 грудня, ідентифіковано труп в.о. начальника штабу однієї із бригад спеціального призначення ЗС РФ".

"Даний російський офіцер загинув від осколкового поранення. У Донецьку він очолював оперативну групу управління, яка діяла безпосередньо в бойових порядках російсько-терористичних військ. Тіло загиблого вчора (2 грудня) було евакуйовано в ході оголошеного припинення вогню й підготовлено до відправлення в Росію", - пише Тимчук.

2 грудня, після двох раундів переговорів (у понеділок і вівторок) групи українських генералів із представниками бойовиків, було заявлено: домовилися про перемир'я в донецькому аеропорту.

Бої за аеропорт Донецька тривають уже довгі місяці, втрати по обидва боки великі.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування