Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики "ЛНР" викрали керівництво Пенітенціарної служби Луганщини

Середа, 3 грудня 2014, 14:29

1 грудня озброєні автоматами бойовики так званої "ЛНР" у Луганську позбавили волі все керівництво управління Державної пенітенціарної служби в Луганській області.

Як повідомляє голова Луганської ОДА Геннадій Москаль, місцезнаходження керівника, першого заступника, заступника, начальника відділу кадрів, завідувача канцелярією та начальника штабу управління зараз не відоме.

"Практично всі колонії з утримання в’язнів у Луганській області знаходяться на території, що контролюється бойовиками. На нашій території є тільки одна колонія для ув’язнених — у селищі Чорнухіне Попаснянського району", - заявив Москаль.

"Певні проблеми там виникають через регулярні обстріли Чорнухіного, однак ми утримуємо в’язнів у належних умовах, забезпечили колонію генераторами, (оскільки там регулярно зникає світло), підвозимо продукти, фінансуємо персонал і т.д.", - сказано в повідомленні

"Фактичне викрадення керівників пенітенціарної служби в Луганську значить те, що тепер повну відповідальність за всі колонії на тому боці, в тому числі утримання та охорону в’язнів, лягає на так звану ЛНР", - заявив Москаль.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування