У Кадирова вважають, що бойовиків підіслали спецслужби США і НАТО

Четвер, 4 грудня 2014, 14:01

Чеченська влада вважає, що напад на Грозний в ніч на четвер міг бути організований спецслужбами США і НАТО, "які хочуть послабити Росію як економічно, так і політично".

Про це заявив голова парламенту Чечні Дукуваха Абдурахманов на його екстреному засіданні, повідомляє ТАСС.

"У них нічого не вийшло і не вийде! Мріям Обами, Меркель і їх спільників ніколи не збутися, доки на захисті інтересів Росії стоять наш національний лідер, президент Володимир Путін і його найближчий соратник глава Чечні, Герой Росії Рамзан Кадиров!" – заявив Абдурахманов.

За його словами, він особисто проїхав по вулицях Грозного і переконався, що місто вже живе звичайним життям, а "брехливі ролики" про успіхи бойовиків, які поширюються в соцмережах, були "зняті далеко за межами Грозного задовго до сьогоднішнього дня".

У четвер близько першої години ночі група невідомих на трьох автомобілях напала на пост ДПС в Грозному. Потім бойовики проникли в Дім друку, де розташовуються республіканські і федеральні ЗМІ. Силовики блокували будівлю, в центрі Грозного був введений режим КТО.

За даними Національного антитерористичного комітету Росії, в ході боїв загинули десять силовиків, 28 отримали поранення.

За даними Кадирова, втрати нападників склали дев'ять осіб.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування