Папієв стверджує, що "Опоблоку" не дають керувати комітетами

Четвер, 4 грудня 2014, 15:38

Депутат від фракції "Опозиційний блок" Михайло Папієв заявляє, що погоджувальна рада фракцій ВР відмовила його партії в наданні місць у керівництві парламентських комітетів.

Про це він сказав журналістам, повідомляють "Українські новини".

"Ми внесли пропозиції на три комітети, голів трьох комітетів – це те, що нам належить за законом: по трьох першим заступникам, по трьом заступниках і по трьох секретарях", - відзначив Папиев

"Коаліція не прийняла нашу пропозицію. Ми отримали відмову в комітеті свободи слова, у комітеті з прав людини й у комітеті з регламенту", - сказав він.

При цьому, за словами Папієва, інших пропозицій щодо головування в комітетах фракції не надходило, а спеціальні комісії не є предметом розподілу по квотах парламентських фракцій.

Раніше депутат фракції "Блок Петра Порошенка" Микола Томенко не виключив, що парламентська опозиція отримає два комітети у Верховній Раді.

"Швидше за все, буде створено ще один комітет міжнаціональних, міжконфесійних відносин і тимчасово переселених осіб… Якщо цей комітет створять, то він відходить до фракції "Опозиційний блок". Таким чином, в опозиції як мінімум два комітети", - сказав Томенко.

За його словами, швидше за все, "Опозиційному блоку" також віддадуть регламентний комітет (Михайло Папієв).

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...