Укроборонпром удвічі збільшить замовлення на БТРи, танки і бронемашини

Субота, 6 грудня 2014, 18:07

"Укроборонпром" планує дворазове збільшення завантаження потужностей з виробництва бронетехніки нового покоління, зокрема нових БТР-4 та його модифікації.

Про це під час церемонії передачі техніки і озброєння підрозділам ЗСУ, які виконують завдання в зоні АТО, заявив президент Петро Порошенко.

За його словами, на 2015 рік "Укроборонпром" планує удвічі збільшити завантаження потужностей з виробництва бронетехніки нового покоління.

"Зокрема мова йде про нові БТР-4 та його модифікації, налагодження серійного виробництво бойової машини "Дозор" та танків "Оплот", - зазначив Порошенко.

При цьому президент наголосив, що без системного забезпечення військ сучасною зброєю і технікою неможливо перемогти у війні.

"У війська надходять нова бронетехніка, високоточні протитанкові засоби, засоби контрбатарейної боротьби, зв’язку, систем захисту. Водночас ведуться переговори з нашими партнерами щодо закупівлі сучасних зразків зброї, яких сьогодні не вистачає у Збройних Силах України і виробництво якого в Україні наразі відсутнє", - зазначив Порошенко.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування