"Мінстець" планує запустити патріотичне мовлення на Крим, Донбас та РФ

Неділя, 7 грудня 2014, 17:11

Питання відновлення мовлення патріотичних українських ефірних каналів вглиб захопленої терористами території - питання номер один для новоствореного Міністерства інформаційної політики.

Про це у своєму Facebook заявив нардеп Антон Геращенко.

"Мінінформ працюватиме над створенням технічної можливості для супутникового мовлення на Крим, Російську Федерацію і весь світ, доносячи правду про події в Україні", - наголошується у повідомленні.

"Попереду питання координації та організації пропаганди і контрпропаганди в російському сегменті мережі Інтернет і багато іншого", - додав Геращенко.

Глава МІП Юрій Стець відвідав Донецьку область, де ознайомився з технічним станом ретрансляторів телевізійного та радіосигналів в зоні АТО.

Як зазначив Геращенко, на всіх діючих телевежах уздовж умовної кордону з окупованих Донбасом планується встановлення потужних теле- і радіоантен, які забезпечать мовлення в бік великих населених пунктів Донбасу.

"Там, де вишок немає, їх треба буде побудувати у стислі терміни або пристосувати для цього висотні споруди - димові труби тощо. Ці ретранслятори будуть надані у розпорядження українських патріотичних теле-, радіоорганізацій, які хочуть давати сигнал в на захоплених територіях в зоні АТО" , - зазначив він.

"Зрозуміло, що ці об'єкти будуть під постійною загрозою терористичних актів. МВС забезпечить цим об'єктам підвищену тепер захисту та охорони", - додав Геращенко.

Джерело відео -  glavnoe ua

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування