Коаліція вимагає від Опоблоку обрати собі голову комітету протягом тижня

Понеділок, 8 грудня 2014, 11:53

В Коаліції нагадують, що пропозиція Опозиційному блоку щодо головування в регламентному комітеті поки що лишається в силі.

Про це заявив журналістам координатор коаліції Юрій Луценко в понеділок.

Він нагадав, що "Опоблок" відмовлявся очолювати цей комітет.

"Я сьогодні знову запропонував пану Бойку (Юрій Бойко – лідер фракції Опоблоку – ред..) надати свого представника. І в разі, якщо він не буде наданий до кінця грудня, коаліція заповнить цю вакансію", - сказав він.

На запитання,чому не можна віддати головування в регламентному комітеті правій опозиції, Луценко нагадав, що права опозиція, яка вже отримала посаду голови контрольної комісії з питань приватизації "при всій повазі має замале представництво у ВР".

"Ми з повагою ставимося до вибору наших громадян, але вони обрали замало представників правої опозиції для створення не те, що повноцінної фракції,  а навіть групи", - сказав Луценко.

Водночас, за інформацією джерел "Української правди", посаду голови регламентного комітету і досі залишається без кандидатури керівника.

В той час як інші два вакантних комітети (з питань фінансів та будівництва і ЖКГ) будуть віддані представниками Радикальної партії Ляшка.

Як відомо, опозиція, хоче комітет з питань свободи слова, контрольну комісію з питань приватизації. представники коаліції відмовилися надавати комітет з питань свободи слова, мотивуючи це тим, що нинішня опозиція, будучи при владі, "знищила свободу слова".

Після цього, "Опоблок" відмовився від головування в усіх комітетах.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News