З Підмосков'я виїхав черговий "конвой Путіна"

Вівторок, 9 грудня 2014, 11:14

Черговий "гуманітарний конвой Путіна" для Донбасу відправився з Підмосков'я в Ростовську область.

Про це повідомляє РІА Новости з посиланням на офіційного представника МНС Росії Олександра Дробишевського.

"Сьогодні близько 06:00 мск із підмосковного Ногинська в Ростовську область висунулася колона автомобілів МНС Росії з гуманітарним вантажем. У її складі близько 40 машин", — сказав він.

Дробишевський уточнив, що це тільки частина колони з гуманітарною допомогою для Донбасу, яка буде формуватися в Ростовській області.

"У Ростовську область також направляються автомобілі з гуманітарними вантажами з Астрахані, Твері, Таганрога, Краснодара, Вороніжа й інших регіонів", — повідомив представник МНС.

За його словами, планується, що чергову колону сформують із понад 120 автомобілів, які доправлять у Донецьку й Луганську області понад 1,2 тисячі тонн вантажів — це продукти харчування й предмети першої необхідності.

Це буде вже дев'ята колона з гуманітарною допомогою для Донбасу.

При цьому в повідомленні не зазначено, що саме везуть машини.

Як відомо, неодноразово повідомлялося, що в гумконвоях Путіна, крім продуктів, можуть перевозити обладнання для бойовиків. Не раз повідомлялося, що жителі не одержують гуманітарну допомогу, яку нібито везуть із Росії. Часто продукти з гум допомоги опиняються у магазинах на окупованих територіях.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування