Бойовики 13 разів обстріляли військових та населені пункти — медіацентр АТО

Вівторок, 9 грудня 2014, 18:29

Бойовики 13 разів у вівторок обстріляли позиції сил АТО та населених пунктів на Луганському, Донецькому та Дебальцевському напрямках.

Про це на Facebook повідомляє медіацентр АТО.

"Бойовики, не маючи уявлення про принципи дотримання будь-яких домовленостей, застосували стрілецьку зброю, міномети та артилерію, озброєння танку по населених пунктах Станиця Луганська, Кримське, Сокольники, Миколаївка, Мар'їнка, Рідкодуб, Майорск, Нікішино, Шуми", — зазначається в повідомленні.

Згідно з інформацією, українські військові вогню у відповідь не відкривали.

Водночас у медіацентрі АТО спростували слова одного з лідерів бойовиків Дениса Пушиліна про те, що українські військові обстріляли аеропорт "Донецьк".

"В донецькому аеропорту зафіксований два обстріли із стрілецької зброї нового терміналу зі сторони Спартака. Тобто, з території тимчасово контрольованої терористами", - зазначили в медіацентрі.

"Щойно надійшла інформація про те, що в районі Маріуполя знову зафіксовано активність ворожих безпілотників. Слід наголосити, що надмірна цікавість може бути згубною. Адже сили АТО мають широкий спектр засобів для боротьби з розвідувальною авіатехнікою агресорів", - додали в медіацентрі АТО.

Як відомо, у вівторок уранці режим припинення вогню введено на всіх позиціях сил антитерористичної операції на сході України. У РНБО повідомили, що ватажки незаконних збройних формувань, які діють на сході України, ознайомлені з домовленостями про режим припинення вогню.

Водночас, за даними губернатора Луганської області Геннадія Москаля, бойовики не дотримуються перемир'я в Луганській області.
редач, без світла шість вулиць районного центру і частково - село Вільхове.

В РНБО України також повідомили, що станом на 13.00 уже було зафіксовано два артилерійських обстріли з боку бойовиків.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування