Бойовики вихваляються, що Медведєв нібито пообіцяв їм зброю й спеців

Четвер, 1 січня 2015, 16:22

Один із бойовиків каже, що прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв пообіцяв бойовикам на Донбасі важке озброєння й військових фахівців.

Про це заявив один із бойовиків Павло Дрьомов у телефонній розмові з поплічником, яку перехопила СБУ і яку оприлюднив "5 канал".

Він розповів співрозмовнику, що нібито особисто зустрічався з Медведєвим – і той обіцяв козакам "Гради", пушки й офіційне вибачення глави т.зв. "ЛНР" Ігоря Плотницького після повернення останнього з Москви.

"До 15 січня ми будемо повністю забезпечені всім озброєнням. При мені дано наказ "Тамбову": танки, БМ-ки, гармати й усе інше надати", - сказала людина, позначена як Дрьомов.

"Нам залишають наші шеврони, назву полку й наш прапор залишають – і живемо ми за козачим статутом, але довелося поступитися званнями", - зазначив він.

"При мені, я чув наказ пана Медведєва надати фахівців із усіх лав військ, які можуть… дійсно навчити людей правильно робити. Я це чув сам… У мене є номер Медведєва!", - заявив бойовик.

Він також стверджує, що Медведєв нібито 5 січня по телевізору запросить 125 дітей із Горлівки й Стаханова на "кремлівську ялинку".

При цьому нібито в неділю, – очевидно, 4 січня – до бойовиків приїде з інспекцією "Тамбов" – перевірити школу, де буде "штаб".

Раніше, у понеділок, у мережі з’явилося відео, на якому козаки звертаються до президента Росії Володимира Путіна і висловлюють незадоволення Плотницьким, якого називають ставлеником народного депутата України Наталі Королевської.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування