Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кириленко пропонує "вирубати" канали за показ пропагандистів Путіна

Четвер, 1 січня 2015, 20:59

Міністр культури В’ячеслав Кириленко пропонуватиме, щоб державний концерн РРТ припинив передавати сигнал телеканалів, які показують проросійських діячів культури-пропагандистів.

"Популяризація російських виконавців із виразно антиукраїнською позицією, здійснена декількома каналами, повинна призвести до рішень Нацради з телебачення й радіомовлення та уряду", - написав він у Твіттері.

"Пропонуватиму уряду рішення про припинення держконцерном РРТ передачі сигналу телеканалів, які популяризують путінських арт-пропагандистів", - заявив Кириленко.

"Поясню по-простому: вежа на Сирці може вирубити кнопку "Інтера". Будуть суди і крики про утиски опозиції. А як інакше боротися з таким цинізмом?", - додав він.

Довкола телеканалу "Інтер" зчинився скандал, бо він у новорічну ніч транслював запис святкової програми, в якій виступив, зокрема, депутат Держдуми Росії співак Йосиф Кобзон, оголошений в Україні персоною нон-грата.

В цій же програмі лунали пісні у виконанні інших російських "зірок", які публічно висловлювалися на підтримку сепаратистів на сході України, - Валерії, Олега Газманова, Миколи Баскова.

Після цього за введення санкцій проти українських каналів, які транслюють виступи "нев'їзних" артистів, виступили міністр інформаційної політики України Юрій Стець та речник президента України Святослав Цеголко.

А секретар РНБО Олександр Турчинов заявив, що за антиукраїнську діяльність телеканал "Інтер" слід позбавити ліцензії на мовлення.

"Українська правда", "Укрінформ"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування