Бойовики "ЛНР" посилили обстріл Луганщини: поранено двох дітей

П'ятниця, 2 січня 2015, 10:01

Вогнева агресія бойовиків так званої "ЛНР" проти контрольованої Україною території посилюється.

Про це на своєму сайті повідомляє 2 січня голова Луганської ОДА Геннадій Москаль.

За його словами, протягом четверга та минуло ночі зафіксовано 9 обстрілів Луганської області з артилерії, систем залпового вогню "Град", мінометів, автоматичних гранатометів та стрілецької зброї.

Найбільше постраждало селище Чернухине Попаснянського району, яке протягом дня обстріляли чотири рази. Пошкоджені кілька приватних будинків. Під обстріли потрапили також міста Попасна (було здійснено 5 пострілів із міномета, значних руйнувань інфраструктури немає), Гірське (після 18-ї години місто обстріляли з артилерії, інформації про постраждалих серед мирного населення немає) та Золоте.

1 січня близько 19.30 терористи з боку окупованого міста Кіровськ здійснили по Золотому 20 пострілів із артилерійських гармат, - повідомляє Москаль.

Снаряди вибухнули в приватному секторі, пошкодивши багатоповерхівку в кварталі Сонячному, крім того, вибуховою хвилею вибиті вікна в сільській загальноосвітній школі та на приміщенні сільради.

Внаслідок обстрілу легкі поранення отримали двоє дітей. Зараз на місці працюють представники влади та відновлювальні бригади, зазначають в ОДА

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...