У Маріуполі уточнили кількість жертв теракту

Неділя, 25 січня 2015, 11:17

Внаслідок атаки бойовиків на Маріуполь 30 осіб загинули, двоє з них діти, поранено 93 людини.

Про це повідомив секретар Маріупольської міськради Андрій Федай.

"30 осіб загинули, з них двоє діток, 93 поранені, з них близько 40 осіб у дуже важкому стані, у них відірвані кінцівки, поранення черевної порожнини, голови. Ситуація залишається стабільною, важкою, але жертв немає", - зазначив Федай.

Разом з тим серед першочергових заходів секретар міськради назвав проблему забезпечення теплом житлових будинків.

"Із самого ранку комунальні підприємства виходять розбирати завали і передусім закривати вікна, де шибки були вибиті вибуховими хвилями. Ми наразі роздаємо плівку, щоб закрити вікна квартир", - сказав він.

За словами представника міськради, ніч на неділю минула спокійно, частину постраждалого мікрорайону вдалося підключити до світла.

"За неділю спробуємо підключити іншу частину. Якщо військові дадуть коридор, також спробуємо забезпечити доставку теплоносіїв до котелень, тому що наразі цей мікрорайон перебуває і без світла і без тепла", - повідомив Федай.

За даними міськради, загалом від обстрілів постраждали 53 багатоповерхові будинки, було зафіксовано 14 прямих попадань у будинки приватного сектора, постраждали 4 школи, 3 дитячих садки, згоріли магазини, автомобілі.

Інтерфакс-Україна 

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування