АТО: Бойовики 9 разів відкривали вогонь, діють невеликими диверсійними групами

Субота, 3 січня 2015, 19:03

Протягом 3 січня бойовики незаконних збройних формувань 9 разів провокували сили АТО. 

Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО.

"Порівняно з учорашнім днем, у суботу ситуація в зоні проведення антитерористичної операції відзначається меншою кількістю провокаційних обстрілів.... Перший обстріл українських військових із стрілецької зброї та гранатометів відбувся близько 7 години в районі населеного пункту Нікішино"", - повідомили у прес-центрі. 

Також протягом дня бойовики обстрілювали з стрілецької зброї новий термінал та диспетчерську вежу аеропорту Донецьк, а також позиції сил АТО в районі н.п. Мар’їнка й Новомихайлівка.

З автоматичного гранатомету терористи вели вогонь поблизу Опитного, півгодинні обстріли з мінометів бойовики здійснили в районах Сокольників та Новоселівки.

"Незаконні збройні формування все частіше застосовують тактику дій невеликими диверсійними групами. Вранці одну з таких груп військові викрили поблизу Станиці Луганської. Після перестрілки терористи вдалися до втечі", - зазначили у штабі. 

"Українські воїни продовжують впевнено утримувати свої позиції та стояти на варті миру на Донбасі", - підкреслили у штабі. 

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування