Бойовики розраховують на "нормандський формат" та хочуть нової "мінської зустрічі"

Субота, 3 січня 2015, 20:54

У керівництві самопроголошеної "ДНР" сподіваються, що зустріч по Україні у "нормандському форматі" дозволить форсувати організацію чергового раунду мінських переговорів.

Про це заявив  представник "ДНР" на переговорах у Мінську Денис Пушилін, повідомляє російський Інтерфакс.

"Як правило, зустрічі у "нормандському форматі" сприяли деякому форсування організації та проведення мінських переговорів. Ми готові взяти участь у черговому раунді мінських переговорів навіть під час свят, і зробимо все можливе, щоб черговий раунд переговорів Контактної групи відбувся", - заявив Пушилін. 

Як відомо,  в МЗС РФ поширили заяву про те, що глави Міністерств закордонних справ Росії, України, ФРН і Франції підкреслюють на необхідності якнайшвидшого скликання чергової зустрічі Контактної групи по Донбасу.

В МЗС Франції повідомили, що міністри закордонних справ країн-учасниць "нормандського формату" переговорів про врегулювання на сході України домовилися знову зосередитися на цьому форматі найближчими днями.

ЗМІ з посиланням на джерела в офіційному Берліні повідомляють, що найближча зустріч у "нормандському форматі" з питань врегулювання кризи на Донбасі може відбутися 5 січня у Берліні "на рівні політдиректорів".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...