Заступник Аксьонова: кримчани слухали єдиного президента - Путіна

Понеділок, 5 січня 2015, 08:32

Так званий "віце-прем'єр" анексованого Криму Руслан Бальбек назвав "шахрайством" твердження народного депутата України, лідера кримських татар Мустафи Джемілєва про те, що 90% новорічних салютів у Криму лунали за київським часом.

Про це Бальбек заявив РИА Новости.

"Це просто політична афера, абсурд і шахрайство, відповідально заявляю, що на практиці все було навпаки. Все кримчани в новорічну ніч були єдині, так як слухали звернення свого єдиного президента - Володимира Путіна", - заявив Бальбек.

На його думку, Джемілєв, роблячи подібні заяви, з одного боку - доводить, що повністю втратив зв'язок з кримчанами, які вже повноцінно інтегрувалися в російський простір, з іншого - вводить в оману свого президента Порошенка та міжнародну громадськість.

"Депутат України Джемілєв, опускаючись до відвертого політичного шахрайства, намагається бути потрібним своєму президенту Порошенку і корисним для своїх заокеанських господарів. Це все робиться, щоб і далі бути затребуваним на українській політичній арені, щоб знову отримувати премії і нагороди від міжнародних організацій" - уклав віце-прем'єр.

Бальбек також закликав українську владу "припинити тішити себе ілюзіями повернення Криму".

Як відомо, президент України Петро Порошенко в своєму мікроблозі, пославшись на повідомлення, отримане від Джемілєва, повідомив, що в новорічну ніч у Криму 90% салютів лунало за київським часом.

Порошенко також у своєму новорічному привітанні сказав кілька слів кримсько-татарською мовою.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування