У Куйбишевському районі Донецька з'явилися російські танки

Вівторок, 6 січня 2015, 08:58

У Куйбишевському районі Донецька і в районі Путилівської розв'язки зафіксовано появу російських танків.

Такі дані групи "Інформаційний спротив" опублікував у Facebook у вівторок Дмитро Тимчук.

Він зазначив, що бойовики використовували танкові підрозділи протягом доби в районі населеного пункту Піски, де намагалися спровокувати повномасштабні бойові зіткнення, ведучи прицільний вогонь по позиціях українських військ.

"Противник активно перекидає в район н.п.Донецьк нові артилерійські підрозділи і бронетехніку. Протягом 2-х діб зафіксовано як мінімум дві маршові колони, у складі яких відзначалася як бронетехніка, так і артилерія. Одна з колон зайшла з півдня (через Амвросіївку), інша - через Сніжне і Шахтарськ", - зазначив він.

Всього зафіксовано до 20 одиниць бронетехніки (з них 7 танків) і до 6-и знарядь ствольної артилерії. Також у складі колон перебували тентовані вантажівки з боєприпасами та особовим складом.

В районі Маріуполя і на південь від Донецька терористи продовжують активно використовувати "безпілотники", також активно проводячи наземну розвідку.

Північніше Старобешевого зафіксовано роботу російської станції радіоелектронної боротьби. Перешкоди даної станції РЕБ спрямовані на робочі частоти українських військ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування