Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Донецьку й далі розпродають російську "гуманітарку" - РНБО

Середа, 7 січня 2015, 12:48

Бойовики "ДНР" продовжують наживатися  на "гуманітарних грузах", які отримують від Росії для начебто забезпечення місцевого населення. 

Це випливає з повідомлення речника ІАЦ РНБО Андрія Лисенка. 

Так, за його словами, на ринках Донецька знову зафіксовано випадки торгівлі "гуманітарною допомогою, що нібито постачається з РФ". 

Як відомо, раніше в РНБО заявили, що вантажі невійськового призначення, які надходять на Донбас з Росії, слугують засобом особистого збагачення для ватажків терористів.

"На ринках  Донецька фіксуються факти торгівлі предметами із складу "гуманітарної допомоги", що нібито раніше надходила з РФ", - повідомили в РНБО.

"Це свідчить про те, що вантажі невійськового призначення, які надходить на Донбас з РФ, слугують засобом особистого збагачення для ватажків терористів", - додав Полевий. 

4 січня в МНС РФ повідомили, що  автоколона з "гуманітарною допомогою" для Донецької та Луганської областей вирушила у Ростовську область.

Раніше повідомлялося, що до складу чергового "гуманітарного конвою" увійдуть понад 120 автомобілів, які доставлять понад 1,4 тис. тонн "гуманітарної допомоги" - продовольства і дитячого харчування.

Очікується, що колона прибуде на Донбас 8 січня.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...