У Донецьку створено нові пункти забезпечення бойовиків – Тимчук

П'ятниця, 9 січня 2015, 08:15

У Донецьку створено три пункти забезпечення бойовиків і російських найманців боєприпасами, запасними частинами до бронетехніки і пальним.

Про це з посиланням на дані групи "Інформаційний опір" повідомляє її керівник і депутат Ради Дмитро Тимчук.

"Видача матеріальних ресурсів здійснюється виключно тим формуванням, які підпорядковуються єдиному командуванню", – уточнив він.

Крім того, за його словами, район Старобешеве – Комсомольське – Новокатеринівка використовується як базовий для формувань військ бойовиків, що оперують від Тельманового до Докучаєвська і Оленівки.

"Відзначається наявність в даному районі пунктів управління та перевалочних баз постачання. Також в даному районі здійснюється доукомплектування, доозброєння і відновлення боєздатності підрозділів бойовиків і російських найманців", – повідомив Тимчук.

За його словами, бойовики продовжують отримувати нове озброєння і артилерію.

До Щастя і Станиці Луганської, за даними Тимчука, противник підтягує міномети та ствольну артилерію (до 2-х зведених батарей).

"Танки, які прибули раніше в даний район, (біля 12 одиниць, з них як мінімум 2 на даний момент небоєздатні) відведені вглиб позицій бойовиків для технічного обслуговування. Одночасно в районі смт Металіст розгортається єдиний пункт управління артилерійським вогнем в даному секторі", – заявив він.

У Макіївці, Алчевську і Красному Лучі, за даними Тимчука, організовані курси прискореної підготовки "спеціалістів" для ряду формувань місцевих бойовиків під керівництвом російських військовослужбовців.

Як відомо, у четвер в Україну прибув черговий російський "гумконвой". Після цього інтенсивність обстрілів українських позицій в зоні АТО істотно посилилася.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування