Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ярема нічого не знає про перепис в Україні майна Януковича і Кº на підставних

Понеділок, 2 лютого 2015, 11:38

У Генпрокуратурі не мають інформації про те, що розшукувані високопосадовці, зокрема екс-президент Віктор Янукович, переписують нерухоме майно в Києві на інших осіб, перебуваючи у розшуку.

Про це генпрокурор повідомив у понеділок, відповідаючи на запитання про те, що упродовж щонайменше останнього місяця на інших осіб було переписано котедж екс-президента Януковича на Оболоні та квартиру сина колишнього генпрокурора Пшонки у центрі Києва.

"На все відоме нам майно колишніх викопосадовців, що перебувають розшуку, накладено арешти. Якщо вам відома інформація про ще якісь об’єкти нерухомості, будь ласка надавайте інформацію ми її будемо перевіряти", - сказав Ярема.

Він додав, що у правоохоронні органи періодично надходять факти про існування майна розшукуваних осіб, наприклад нещодавно один із представників громадськості надав інформацію про один із таких об’єктів у Пущі Водиці.

"Я не можу говорити про що йдеться, оскільки там проводяться слідчі дії, але цю інформацію, яка стосується земельної ділянки, передано до відповідних підрозділів. Ми зараз перевіряємо і в разі, якщо інформація підтвердиться, накладемо арешт", - зазначив Ярема.

Як відомо, приватний будинок екс-президента України Віктора Януковича на Оболонській набережній у Києві восени переоформили на нового власника.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування