В АП нагадують про дедлайн для кандидатів на главу Антикорупційного бюро

Вівторок, 3 лютого 2015, 10:18

Термін подання заявок для претендентів на посаду глави Антикорупційного бюро завершується 10 лютого.

Про це на брифінгу в Києві в понеділок повідомив заступник глави Адміністрації президента Дмитро Шимків, передає "Інтерфакс-Україна".

"10 лютого - це дедлайн для подання заявок на посаду глави Антикорупційного бюро, і далі впродовж трьох днів кандидатури мають бути подані президентові для подання до Верховної Ради на затвердження", - зазначив Шимків.

Як повідомлялося, текст оголошення про проведення конкурсу на посаду директора Національного антикорупційного бюро було затверджено 10 січня.

Згідно з рішенням комісії, окрім українців, "кандидат-іноземець може взяти участь у конкурсі, додавши до необхідного пакета документів клопотання на ім'я президента України про отримання громадянства".

Згідно із законом "Про Національне антикорупційне бюро України", конкурсна комісія пропонує президентові України на посаду директора бюро трьох кандидатів, глава держави обирає одного з трьох кандидатів і робить подання до Верховної Ради, з відома якої і призначають керівника бюро. Якщо жодну з трьох кандидатур не підтримано, оголошують повторний конкурс.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування