Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

6 людей загинули і 18 поранено через обстріли бойовиків на Донеччині - МВС

Вівторок, 3 лютого 2015, 10:30

Внаслідок артудару бойовиків по місту Курахове на Донеччині загинули 6 мирних жителів, 18 осіб поранено.

Про це у вівторок повідомляє прес-служба ГУМВС у Донецькій області.

Зазначається, що слідом за Авдіївкою, Мар'їнкою, Дебальцевим, Дзержинськом незаконні збройні формування завдали артудару по місту Курахове на Донеччині.

Станом на ранок 3 лютого від обстрілів бойовиків загинули 6 мирних жителів, в тому числі 11-річна дівчинка. Поранення різного ступеня тяжкості отримали 18 осіб. За всіма фактами правоохоронцями відкриті кримінальні провадження.

У Дебальцівський міськвідділ міліції з моргу надійшли повідомлення про смерть 40-річного чоловіка та 11-річної дівчинки, загиблих від численних осколкових поранень під час артобстрілу бойовиками селища Миронівського Дебальцевської міськради. Повні дані постраждалих та обставини смерті встановлюються.

Снаряди противника обірвали життя ще трьох людей у місті Дебальцеве: 82-річної жінки, 81-річного пенсіонера та 49-річного чоловіка. Також смертельні поранення отримала мешканка міста Авдіївка, 1931 року народження.

Серед поранених - мешканці Авдіївки, Дебальцевого, Вуглегірська, Мар'їнки, Артемівського та Ясинуватського районів. З травмами різного ступеня тяжкості вони доставлені в лікувальні установи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування