Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БПП хоче дати Яремі ще кілька місяців

Вівторок, 3 лютого 2015, 13:37

У фракції "Блоку Петра Порошенка" вважають за доцільне дати можливість генпрокурору Віталію Яремі попрацювати ще кілька місяців.

Про це заявив лідер фракції БПП Юрій Луценко, відповідаючи на питання про те, що спроба депутатів відправити Ярему у відставку "захлинулася" через недостатню кількість підписів під цим зверненням.

"Я бачу, що депутати активно обговорюють це питання, хтось ставить підпис. Хтось відкликає. Я, наприклад, бачив сьогодні тих, хто підписується", - сказав Луценко, не уточнивши, про кого саме йдеться.

На запитання, чи є ймовірність, що питання відставки Яреми постане уже в п'ятницю, коли Рада заслуховуватиме інформацію від генпрокурора, Луценко не виключив цього, якщо до того моменту знайдуться 150 підписів під зверненням.

"Але будьмо реалістами: йдеться ж не про шоу. І якщо є бажання зняти генпрокурора, підписів має бути набагато більше", - сказав Луценко.

"Я, наприклад, бачу, що в останній місяць ГПУ працює ефективно. Лунають гучні справи. І я думаю, що треба дати генпрокурору ще кілька місяців попрацювати", - заявив лідер БПП.

Українська правда, відео Оксани Денисової

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування