Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Попасній під завалами знаходять тіла загиблих під час попередніх обстрілів

Середа, 4 лютого 2015, 10:04

Терористи продовжують обстрілювати територію Луганської області, контрольовану українською владою. У Попасній загинула жінка.

Про це у середу повідомляє сайт голови Луганської ОДА Геннадія Москаля.

В Попасній близько 9-ї вечора артилерійський снаряд влучив у житловий будинок на вул. Чапаєва, 77-річна господарка загинула на місці.

Крім того, під завалами знаходять тіла загиблих від попередніх обстрілів. На вул. Бєдного виявили тіло 52-річного чоловіка, а на вул. 60-річчя Жовтня під завалами власного будинку ще 2 лютого загинув 60-річний чоловік.

Як зазначається в повідомленні, місто Щастя за вечір і ніч 3 лютого зазнало кількох обстрілів із боку Веселої Гори. Пошкоджено багатоповерхівки на вул. Миру і вул. Радянській (снаряди влучили в стіну й дах).

Обійшлося без жертв, оскільки місцеві мешканці виїхали в безпечні місця. В старій частині міста практично не залишилося людей. Електроенергія в Щасті є, за винятком кількох вулиць, де перебиті лінії електропередач. Газу немає, центральне опалення поки не відновили.

Також у Станиці Луганській з артилерії та мінометів розбиті будинки по вул. Чехова, 5 Лінія, Лебединського, Ломоносова, Москва – Донбас, 1 Травня.

В селі Старий Айдар пошкоджена будівля клубу (вибиті вікна, розбитий дах). Райцентр і сім сусідніх сіл усе ще без світла й частково без газопостачання. Відновити електроенергію найближчим часом навряд чи можливо, кажуть в ОДА.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування