Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

АТО: Бойовики або готують провокації, або намагаються легалізувати російську зброю

Середа, 4 лютого 2015, 12:13

Бойовики вкидають фейкові повідомлення про застосування літаків та ПЗРК "Оса", бо або готують якісь провокації, або таким чином намагаються легалізувати зброю, яку отримують з Росії.

Про це "Українській правді" повідомив речник АТО Олексій Мотузяник.

"Ми тому постійно говоримо про кількість обстрілів з їхнього боку. Бо звідки в них стільки зброї і боєприпасів? Звідки в них "гради", звідки міномети, які, до речі вчора наші підрозділи сил АТО в них знешкодили. Звідки в них стільки БТРів і танків? це все придбано у воєнторгу, як заявляє президент сусідньої країни?" – обурився він.

"Вони все це заявляють, аби легалізувати свою зброю, вони починають вкидати фейкові новини, що начебто захопили зброю і використовують її проти нас. Вірити в це не потрібно", - зазначив Мотузяник.

"Офіційно прес-центр АТО спростовує цю інформацію. Ще однією метою може бути, що бойовики, можливо, готують провокаційні диверсії", - зазначив він.

Як відомо, бойовики формування "ЛНР" заявили про застосування 8 зенітно-ракетних комплексів "Оса" проти Збройних сил України.

Вони стверджують, що ці зенітно-ракетні комплекси було захоплено в українських військових на початку вересня 2014 року.

"Під час ліквідації Іловайського котла нашими підрозділами було вилучено достатню кількість озброєння, у тому числі й ПВО. З десяти одиниць, які було нами захоплено, вісім відновлені й працюють, проводяться ремонтні роботи ще над двома машинами", - сказано в повідомленні бойовиків.

Раніше бойовики заявили, що їхній літак атакував колону сил АТО в районі Дебальцевого, в прес-центрі АТО заявили, що вся ця інформація є неправдивою.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування