Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Агенція "днрівців" показала фото, що доводять, що лікарню Донецька обстріляли бойовики

Середа, 4 лютого 2015, 16:10

"Державне" інформагентство бойовиків "Донецьке агентство новин" надрукувало світлину, що доводить, що лікарню на Текстильщику в середу обстріляли бойовики.

Про це повідомляє "Остров

"На світлині чітко видно, що артилерійський удар влучив у фасад міської поліклінічної лікарні № 27, який виходить на Донецьк. Таким чином, снаряди або міни були випущені з території міста, підконтрольної терористам", - зазначили у виданні. 

При цьому в якості підпису до світлини повідомляється, що за даними "міністерства оборони ДНР", "вогонь по Текстильщику ведеться українськими силовиками з боку міста Мар'їнка". 

 
 
Розбиті стіни і шибки колишнього гуртожитку ХБК на Текстильщику виходять на Донецьк 



"Мар'їнка, яка контролюється українськими силовиками, перебуває на протилежній про потерпілого в результаті обстрілу фасаду лікарні. Снаряди, випущені з Мар'їнки, жодним чином не могли влучити в сторону, що виходить на Донецьк, лікарні", - відзначили у виданні. 

За попередніми даними, у результаті обстрілу лікарні на Текстильщику 5 людей загинули й 5 одержали поранення. 

 
 



Спочатку так зване "МНС ДНР" повідомило про 15 загиблих. "На території лікарні багато жертв. Попередньо, поки можна сказати, що понад 15 людей. Інформація буде уточнюватися", - сказав представник.

Однак згодом, "МНС ДНР" оприлюднило кардинально інші дані по загиблих:" Одна людина загинула, кількість поранених уточнюється".

Як повідомлялося раніше, під час минулого обстрілу Текстильщика в січні більшість руйнувань була зафіксована з боку Донецька, що доводить, що стріляли саме терористи. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування