Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Інтенсивність обстрілів на Луганщині знизилася - Москаль

Четвер, 5 лютого 2015, 09:42

На Луганщині відносне затишшя, люди продовжують залишати міста й села на лінії фронту.

Про це повідомляє в четвер на своєму сайті голова Луганської ОДА Геннадій Москаль.

Зазначається, що середа і ніч на четвер у більшості фронтових сіл на Луганщині пройшла відносно спокійно. Повної тиші не було, однак у населених пунктах вздовж Бахмутки, а також Щасті та Попасній, інтенсивність обстрілів знизилася.

В Щасті останній обстріл із мінометів був у середу близько 14-ї години. Так звані "казаки" з Веселої Гори цілилися в район автовокзалу й пошкодили 4 житлові будинки. Поранення отримала місцева 46-річна жінка. За вчорашній день у місті нарешті відновили центральне тепло і воду, теплоелектростанція працює без збоїв, повідомляє Москаль.

У Попасній внаслідок обстрілів розбита насосна станція "Луганськводи", пошкоджені три будинки по вулиці Леніна

Востаннє місто обстріляли у четвер о 7-й ранку. Реактивні снаряди з "Градів" вибухнули на околиці, не завдавши руйнувань.

Під завалами будинків продовжують знаходити тіла мирних мешканців, що загинули під час попередніх обстрілів.

У середу виявили тіла ще двох жінок (58 та 69 років), котрих внаслідок артилерійських обстрілів бойовиків засипало у власних будинках на вул. Чапаєва та 60-річчя Жовтня ще 2 лютого.

У місті відчувається гостра нестача ремонтників комунальних підприємств для відновлення пошкоджених обстрілами систем життєзабезпечення. Із понад 20 тисяч населення (у мирний час) залишилося близько трьох тисяч. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування