Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В акціях протесту проти "Ощадбанку" знайшли російський слід

Четвер, 5 лютого 2015, 11:37

Акції протесту проти "Ощадбанку" здійснювали особи, які отримали від російського президента медалі за "правильне освітлення" захоплення Криму - співробітники "Всеросійської державної телевізійної і радіомовної компанії".

Про це йдеться в повідомленні "Інформаційного спротиву".

Раніше координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук зазначив, що серед методів, якими Росія намагається дестабілізувати ситуацію в Україні, є і банківський напрямок - зокрема, підривна діяльність проти державного "Ощадбанку".

Методи окупантів, як зазначає "ІС", немудрі - це проведення "липових" акцій протесту, голослівні звинувачення у "співпраці" з терористами.
 
"Ми виявили, що в акціях проти "Ощадбанку" роль організаторів грають люди, що мають відношення до російських структур (зокрема, пропагандистських ЗМІ Росії). Відповідно, ми бачимо "російський слід" в атаці на державну банківську сферу України", - зазначив раніше на своїй сторінці в Facebook Тимчук.
 
Як вдалося з'ясувати, координацію однієї з "акцій протесту" проти "Ощадбанку" здійснювали особи, які отримали від Путіна медалі за "правильне освітлення" захоплення Криму - співробітники "Всеросійської державної телевізійної і радіомовної компанії".

Зокрема, як зазначає видання, їх видали автомобілі, на яких вони пересувалися - легковий автомобіль і мікроавтобус. Перший - Hyundai Sonata чорного кольору, державний номер АА0838МН.
 
Так, по закінченню однієї з акцій візуально був зафіксований факт передачі водієм Hyundai водієві мікроавтобуса з демонстрантами пакету. Група "ІС" стверджує, що має відповідні свідчення свідків.

 

Як зазначається, Hyundai Sonata належить представництву того самого "Федерального державного унітарного підприємства "Всеросійська державна телевізійна і радіомовна компанія". Головний офіс знаходиться в Москві. Керівник представництва - громадянин РФ Балицький Олександр Олександрович.
 
За інформацією ЗМІ, є два співробітники згаданої телерадіокомпанії, які є громадянами України. У травні поточного року вони були нагороджені президентом Росії державними нагородами РФ - орденом "За заслуги перед Вітчизною" і за "правильне" висвітлення "кримського питання".

З огляду на виявлені обставини, результати розслідування групи "ІС" будуть найближчим часом передані силовикам.

Економічна правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування