Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гройсман: Ярош і Семенченко ідуть на поправку, для Савченко - спецмісія

Четвер, 5 лютого 2015, 12:30

Зараз розглядається спеціальна місія Парламентської асамблеї Ради Європи щодо роботи з визволення Надії Савченко.

На цьому наголосив голова Верховної Ради Володимир Гройсман на брифінгу в четвер, відповідаючи на запитання.

Спершу Гройсман повідомив про долю депутатів-бійців:

"Військові народні депутати за власною ініціативою перебувають зараз у різних частинах бойових. У тому числі, ви знаєте, у нас є два поранених колеги – це Дмитро Ярош і Семен Семенченко. Я перебуваю з ними на зв’язку, спілкувався, у них справи ідуть на поправку".

"Фактично постійно знаходимося в діалозі. Якщо виникають якісь питання, ми завжди, я говорю це від імені всіх народних депутатів, готові підтримати і українське військо, і наших колег", - сказав спікер.

"Ви чули сьогодні про ще один фронт – там, де йде боротьба нашої колеги Надії Савченко за незалежність України. І вона перебуває в надзвичайно важких умовах. Але дуже добре те, що зараз розглядається спецмісія Парламентської асамблеї Ради Європи щодо роботи з визволення Надії Савченко, і є рішення ПАРЄ (щодо цього)", - продовжив Гройсман.

"Тому боротьба іде на всіх фронтах. Я переконаний, що перемога буде за нами", - сказав він.

Як відомо, льотчицю Надію Савченко викрали на Донбасі і ув’язнили у Росії. Вона стала депутатом ВР і вже 55-й день голодує на знак протесту, через що може померти.

Ярош 21 січня отримав поранення руки та обличчя, йому зробили операцію. Боєць із "Правого сектора" із позивним Богема 31 січня, на презентації фільму "Добровольці божої чоти", повідомив, що Ярошу вставили пластину у ліктьовий суглоб і вену з ноги вживили в руку.

Семенченко, за офіційними даними, отримав контузію, а потім потрапив у ДТП, внаслідок чого потрапив до лікарні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування