Внаслідок ДТП у Києві загинув міліціонер і ще 6 людей отримали поранення

Четвер, 5 лютого 2015, 20:36

На Броварському проспекті Києва сталася автомобільна аварія, в результаті якої одна людина загинула, ще шестеро отримали травми. Столична міліція проводить розслідування.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Києва.

Попередньо встановлено, що о 12.30 біля мосту Метро автомобіль Mitsubishi Galant втратив керування на засніженій дорозі, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся із ЗАЗ-Daewoo. 

Після цього Mitsubishi врізався у зустрічний інкасаторський мікроавтобус Volkswagen, а потім вдарився у відбійник. Мікроавтобус після зіткнення відкинуло на Mitsubishi Pajero, що рухався в попутному напрямку. 

"Внаслідок ДТП 30-річний лейтенант міліції, що перебував за кермом Mitsubishi Galant, загинув на місці", - повідомили у прокуратурі.

"Двоє його пасажирів, теж співробітники внутрішніх справ, травмовані. В аварії також постраждали водій і троє пасажирів мікроавтобуса, двоє з них - військовослужбовці Національної гвардії України", - додали у відомстві.

Відомості про подію внесено до ЄРДР за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого).

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування