Бойовики обстріляли Луганщину: у Попасній згоріли два житлові будинки

П'ятниця, 6 лютого 2015, 11:22

Бойовики уночі продовжили обстрілювати Луганщину: Щастя без газу, в Попасній пожежі, в Станиці розбитий тепловоз.

Про це у п’ятницю повідомляє сайт голови Луганської ОДА Геннадія Москаля.

Близько 10-ї ночі бойовики з Веселої Гори випустили по місту Щастя 10 мінометних мін, які вибухнули в районі теплоелектростанції поблизу мосту через Сіверський Донець.

Внаслідок цього перебитий магістральний газопровід, без газу залишається місто й п’ять сусідніх сіл. Ремонтні бригади намагаються усунути пошкодження й відновити подачу газу. Теплоелектростанція працює в нормальному режимі, світло, тепло та вода в місті є.

У Попасній внаслідок прямих влучань артилерійських снарядів згоріли два житлові будинки. Після обіду по місту випустили кілька десятків реактивних снарядів із "Градів", які вибухнули на околицях.

Ніхто з мирних мешканців не постраждав, електроенергія, вода та газ у місті є за винятком мікрорайонів, де системи життєзабезпечення перебиті обстрілами. На даний момент у Попасній не стріляють.

Трьохізбенку Новоайдарського району серед ночі двічі накривали мінометними мінами. Пошкоджено близько десяти житлових будинків, інформації про постраждалих серед мирних мешканців немає.

В Станиці Луганській бойовики обстріляли з мінометів та артилерії залізничну станцію Кіндрашівська Нова: пошкоджені залізничні колії та локомотивне депо, зруйнований тепловоз. Райцентр і сім сусідніх сіл залишаються без електроенергії, центральної води та опалення.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування