Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У понеділок бойовики 80 разів обстріляли українські позиції – прес-центр АТО

Понеділок, 9 лютого 2015, 19:33

У понеділок бойовики 80 разів обстріляли українські позиції. 

Про це повідомили в прес-центрі АТО.

Згідно з інформацією, найбільш гаряче було на Дебальцівському напрямку.

"Тут злочинці використовували практично усі види зброї. З градів, артилерії та танків ворог 6 разів наносив удари по Чернухіно, 4 рази по Санжарівці. Також під удари потрапили Попасна, Луганське, Міус", - повідомили в прес-центрі. 


"Свій основний удар терористи зосередили на самому місті Дебальцево. 5 разів ворог бив по місту з артилерії і стільки ж разів із "Градів", - зазначається у повідомленні.


У прес-центрі АТО нагадали, що вранці в районі селища Логвінове бойовики штурмували позиції українських сил, але населений пункт і надалі перебуває у зоні вогневого контролю української артилерії. 


"Стабільне нарощування активності обстрілів ворога фіксується і на Луганському напрямку. Тричі з градів обстріляли селище Кримське, двічі Новотошківське. Усі вогневі атаки терористів бійці АТО успішно відбили, завдавши противнику численних втрат в живій силі і техніці", - сказано у повідомленні.

Водночас, у прес-службі Горліської міськради повідомили, що за вихідні у місті через обстріли загинуло 2 мирних жителів, а 8 отримали поранення.

Окрім того, у Горлівці через обстріли фільтрувальних станцій зростає кількість кишкових хвороб. Місцева СЕС радить мешканцям взагалі не користуватися некип'яченою водою.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування