Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Через відсутність закордонпаспортів в Україну не пустили 11 росіян

Понеділок, 2 березня 2015, 13:35

Із 1 березня вступили в дію нові правила щодо перетину українсько-російського кордону.

Як повідомляє Державна прикордонна служба України, протягом першого дня дії нових правил під час перевірки документів у пунктах пропуску співробітники ДПС не пропустили 11 громадян Росії, які прямували в Україну за внутрішніми паспортами.

Загалом 1 березня на в’їзд в Україну прослідувало 2427 громадян РФ, які своєчасно зреагували на зміни українського законодавства.

Держприкордонслужба ще раз нагадує, що з 1 березня громадяни Російської Федерації мають право перетинати кордон до України лише при наявності паспорта для поїздок за кордон, а діти віком до 14 років повинні бути вписані в закордонний паспорт батьків або слідувати за своїм закордонним паспортом.  

При цьому, ті громадяни Росії, які до 1 березня в’їхали в Україну за внутрішніми паспортами, а діти – за свідоцтвом про народження, зможуть перебувати в Україні до 90 діб та безперешкодно повернутися в Росію.

Загалом у пунктах пропуску на державному кордоні, зважаючи на зміни перетину кордону в Україну для громадян Росії, обстановка спокійна, конфліктних ситуацій не виникало.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...