Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Маріуполі судитимуть банду із 16 осіб, що викрадали людей

Понеділок, 2 березня 2015, 14:31

Прокуратура Запорізької області затвердила та передала до Жовтневого райсуду Маріуполя обвинувальний акт стосовно п’ятнадцяти мешканців Донецької області, обвинувачених у скоєнні тяжких та особливо тяжких злочинів.

Про це повідомляє прокуратура Запорізької області.

За повідомленням прокуратури, у квітні-травні минулого року зловмисники у Маріуполі нападали на магазини, автосалони, на приватних підприємців та пересічних громадян, викрадали людей для отримання викупу, а також скоїли вбивство.

За даними слідства, бандити використовували камуфляжну форму та маски. Також встановлено, що своїх жертв нелюди жорстоко катували, а всі злочини вчинялися виключно заради наживи – заволодіння грошима, автомобілями та коштовними предметами.

Наразі дев’ять членів банди обвинувачені у бандитизмі (ст.257), розбої (ч.4 ст.28, ч.4 ст.187), незаконному заволодінні транспортними засобами (ч.4 ст.28, ч.3 ст.289), викраденні людини (ч.4 ст.28, ч.3 ст.146), заволодінні вогнепальною зброєю (ч.4 ст.28, ч.3 ст.262), а також у скоєнні вбивства (ч.1 ст.115 КК України).

Всі вони перебувають під вартою. Ще шестеро учасників злочинної групи перебувають у розшуку.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування