Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики знову стріляли з нібито відведених "Градів"

Середа, 4 березня 2015, 15:35

Представник Росії в спільній групі по припиненню вогню на сході генерал-лейтенант Олександр Лєнцов заявив, що бойовики відвели всю свою важка зброя від лінії розмежування, українська сторона це не підтверджує.

"100% важкої техніки від лінії зіткнення сторін з боку "ДНР" відведені", - заявив Лєнцов. слова якого наводить Інтерфакс-Україна.

"Але зараз вселяє побоювання з боку Донецька й Луганська, що не всі підрозділи Збройних сил України відводять озброєння. Виведено лише протитанкові засоби, інші системи будуть відводитися сьогодні і завтра", - сказав Лєнцов.

 За його словами, українська сторона в ці строки повинна відвести ще 17 підрозділів.

У той же час представник України в цій спільній групі Олександр Розмазнін у коментарі "Українській правді" заявив, що бойовики продовжують обстрілювати позиції сил АТО з "Градів", а відведення української важкої техніки проходить планово.

"Іде плановий відвід усіх систем важкого озброєння України. А те, що вони (бойовики - УП) відвели своє озброєння – це не зовсім правда. Сьогодні о 12:40 вони завдали удару із РСЗВ БМ-21 "Град" по окраїнах, тут зовсім поруч із Артемовськом", - заявив Розмазнін. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування