Палиця сходив в ГПУ на допит у справі про корупцію на Одеській митниці

Середа, 4 березня 2015, 19:58

Голова Одеської облдержадміністрації Ігор Палиця на допиті в Генпрокуратурі в якості свідка розповів про корупцію на митниці.

Про це повідомила радник керівника ОДА Зоя Казанжі.

"Є надія, що на Одеській митниці буде наведено лад, що схеми кришування контрабанди і незаконного переміщення товарів через кордон розкриті, а винні покарані. Бажано, щоб не тільки стрілочники", - написала вона на Facebook.

"Власне, з цією метою Ігор Палиця, голова Одеської ОДА, сьогодні, 4 березня, надав інформацію Генеральній прокуратурі України в якості свідка. Мова також йшла про ситуацію, яка була оприлюднена в його СМС-листуванні з народним депутатом Віталієм Хомутинніком", - додала Казанжі.

"Красномовний факт: за минулий рік на Одеській митниці змінилось вісім виконуючих обов'язки начальників", - зазначила вона.

Як відомо, Генпрокуратура доручила прокурору Києва провести перевірку переписки депутата Верховної Ради Віталія Хомутинника з одеським губернатором Ігорем Палицею про корупцію на митниці.

У СМС-листуванні Палиця звертався до депутата Віталія Хомутинніка по консультацію, як "вирішуються питання" на митниці, кому й скільки при цьому платять.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування